Over Ons

Let's go green on route!

Duurzaam en bewust reizen is een uitdaging. Maar wanneer je geïnspireerd wordt door de mogelijkheden om duurzaam te reizen, gaat er een wereld voor je open. Zet je zorgen opzij en laat je inspireren door de duurzame reizen die wij met een elektrische auto of camperbus hebben gemaakt.

Met ons concept Green On Route inspireren we jou om zelf het gemak van duurzaam reizen te ervaren. Wij willen het plannen van jouw duurzame reis een stukje makkelijker én vooral leuker maken. Met onze reisroutes laten wij je ontdekken welke vrijheid de elektrische auto biedt: we wijzen je de weg langs adembenemende autoroutes, naar hotspots en lokale en duurzame verblijven met een laadpunt.

Met een duurzame vakantie, bedoelen we dat je met een elektrische vervoersmiddel rijdt, overnacht op plekken waarbij de accommodatie stappen heeft gezet om uitstoot & impact op de natuur te beperken en je geniet van lokale en biologische producten. Daarbij laat je jezelf verreiken en inspireren door de natuur en andere culturen. Het constant opzoeken van je eigen grenzen, mentaal door uit vaste reispatronen te stappen en fysiek door actief te zijn in wat de natuur te bieden heeft. Dat is wat duurzaam reizen voor ons is!

See you on the road!

Robin & mariël

Elektrisch op reis


Waardeer het avontuur van elektrische rijden en stap uit je vaste reispatronen. Met onze reisroutes weet je waar je kunt laden en ervaar je het comfort & plezier om met een elektrische auto of camperbus op reis te gaan.

Adembenemende roadtrips

Rijd adembenemende autoroutes en treed buiten de gebaande paden. Onze reisroutes inspireren jou om met per elektrische auto of camperbus duurzaam door Europa te reizen.

Natuur, cultuur & outdoor

Reis bewust & verantwoord met oog voor natuur & cultuur. Wij laten je zien waar je duurzaam kunt overnachten en welke duurzame uitstapjes je kunt maken!

Samenwerken?

Ben je geïnspireerd geraakt of heb je een tof idee? Let’s keep in touch! Duurzaam reizen staat voorop en dat doen we samen.  Dus wil jij graag jouw steentje bijdragen en zie jij een samenwerking met ons wel zitten? 

Don’t hesitate en stuur ons een berichtje, we komen graag in contact! 

Contact

ONZE SAMENWERKINGSPARTNERS