Elektrische reisroutes

Let's go electric!

Waardeer het avontuur van elektrische rijden en stap uit je vaste reispatronen. Met onze reisroutes weet waar je kunt laden en ervaar je het comfort & plezier om met een elektrische auto of camperbus op reis te gaan.

Rijd adembenemende autoroutes en treed buiten de gebaande paden. Onze reisroutes inspireren jou om met een elektrische auto of camperbus duurzaam door Europa te reizen.

Zwitserland & Italië

Van ruige bergen tot glooiende heuvels, traditionele en gastronomische steden, geschiedenis en cultuur, Zwitserland en Italië hebben het allemaal! En goed nieuws: je ontdekt deze bestemming heel makkelijk met de elektrische auto. In deze blog vind je een reisroute met laadstops én de nodige duurzame adresjes. Onze gastbloggers J&B maakte in de zomer van 2022 met hun Tesla model 3 een elektrische roadtrip door Zwitserland & Italië. 

Noord-Spanje

Ruige natuur, prachtige kustlijn, gastronomische steden, geschiedenis en cultuur, Noord-Spanje heeft het allemaal! 

En goed nieuws: je ontdekt deze bestemming heel makkelijk met de elektrische auto. We inspireren jou met onze reisroute met laadstops én de nodige duurzame adresjes. Oók delen onze tips voor duurzaam overnachten.

Denemarken & Noorwegen

Waar we in Nederland wel eens pretenderen koploper te zijn op het gebied van elektrisch rijden, moeten we toch één land voor ons dulden: Noorwegen. Stap in je elektrische auto en beleef de full Norwegian experience: uitzicht op de fjorden, kliffen, groene, dan wel besneeuwde natuur, en gekleurde houten huizen. Deze reisroute wordt gekenmerkt door natuur & hippe steden. We laten zien hoe deze reis duurzaam kunt afleggen met jouw elektrische auto,  nemen we mee langs (duurzame) hotspots én delen onze tips voor duurzaam overnachten.

Algarve

Adembenemende blauwe lagunes, hoge kliffen, genoeg zonuren en overheerlijke Pastel de Náta, welkom in Portugal! De Algarve is de meest zuidelijke regio van Portugal en staat bekend om de kilometerslange goudkleurige kustlijn, hoge rotsformaties en daartussen verstopte baaitjes en kleine zandstrandjes. Maar kan je hier ook onbezorgd op vakantie met een elektrische auto?

Toscaanse heuvels

Uitgestrekte  wijngaarden, pittoreske en middeleeuwse dorpjes gelegen tussen glooiende heuvels, steden vol kunstschatten en romantische landschappen met rijen hoge cipressen. Deze reisroute wordt gekenmerkt door cultuur en natuur. We laten zien hoe deze reis duurzaam kunt afleggen met een elektrische auto,  nemen we mee langs (duurzame) hotspots én delen onze tips voor duurzaam overnachten.

Beieren: Romantische Straẞe

Idyllische straatjes, hippe bierbrouwerijen, gastvrije locals,  prachtige kastelen, spitse bergtoppen en adembenemende meren: dat is waar deze reisroute garant voor staat. We delen de laadstops, nemen je mee naar de mooiste plekken en delen tips voor duurzame overnachtingen.

Veluwe-IJssel route

Een mini roadtrip in ons eigen kikkerlandje is zo gek nog niet. De Veluwe en de IJssel bevat genoeg natuur om in te verdwalen en in de Hanzesteden kom je als cultuursnuiver aan je trekken. Wij zijn op pad gegaan met de camper van Evan en delen graag onze tips voor elektrisch laden en voor duurzaam overnachten.